Tuotteemme

Lasit rakennusteollisuuden tarpeisiin

Eristys-, palo- ja rakennuslasit tilaustyönä

Kauttamme saat laadukkaat mittatilauslasit jokaiseen tarpeeseen

Eristyslasi

Eristyslasi

Eristyslasin tehtävä on rakennuksessa eristää lämmön siirtyminen ulkoa sisälle ja päinvastoin. Eristyslasissa mahdollisuudet ovat lähes rajattomat: lämmöneristys, auringonsuoja, murtosuoja tai luotisuoja.

karkaistu lasi

Karkaistu lasi

Karkaistu lasi kestää iskuja, taivutusta sekä lämmönvaihteluja moninkertaisesti tavalliseen lasiin verrattuna. Rikkoutuessaan karkaistu lasi murenee pieniksi vaarattomiksi muruiksi, jotka eivät aiheuta viiltohaavoja.

Laminoitu lasi

Laminoitu lasi

Laminoitu lasi voi koostua useista lasikerroksista, joissa voidaan käyttää erilaisia lasilaatuja. Laminoidut lasit toimivat yleisimmin murron- ja luodinsuojalaseina, sekä hyvää äänieristävyyttä vaativissa kohteissa.

Palolasi

Palonsuojalasi

Edustamme korkealaatuisia Pyrobel®- ja Pyrobelite® -palonsuojalaseja, jotka tarjoavat joko yksin tai yhdessä eristyslasin kanssa erinomaisen suojan tulta ja lämpöä vastaan.

Antennilasi

Antennilasi

Antennilasi tarkoituksena on parantaa matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloissa. Antennilasi toimii signaalisiltana vähentäen sisätilojen kuuluvuusongelmaa. Antennilasi on ratkaisuna ylivoimainen, sillä se ei vaadi sähköä eikä huoltoa.