Meistä

Yli 40 vuotta jatkuvaa kehitystä alan kärjessä

PLG

Laatu josta voimme olla ylpeitä

Toiminta perustuu korkealaatuisiin materiaaleihin, henkilöstön ammattitaitoon, korkeaan automaatiotasoon sekä pitkäaikaiseen yhteistyöhön sidosryhmien kanssa. Tuotteemme sekä toimintamme täyttävät vaadittavat laki- ja standardien vaatimukset. Asiakasvaateet on toimintamme pohja, jonka perusteella kehitämme toimintaamme.  Oikeelliset toimitukset ja asiakaslähtöinen palvelu on aina lähtökohtamme.

plg5
plg6
DSC02913

Vastuullisuus

Kannamme ympäristövastuuta yrityksen sisäisellä jätteidenkierrätysmenetelmällä sekä toimintamme optimoinnilla luomme edellytykset vähentää materiaalikulutusta entisestään. Materiaalien tehokas käyttö ja jatkuva toiminnan kehittäminen varmistaa toiminnan kannattavuuden ja jatkuvuuden. Säännöllisillä arvioinneilla varmistetaamme, että käyttämämme toimittajat ja omatuotantomme täyttävät asiakkaan ja meidän ympäristö- ja laatuvaatimukset.

Jatkuva kehitys

Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme olla johtava rakennuslasien valmistaja myös seuraavat 40 vuotta. Innovaatiot, uusien tuotteiden ja entistä ympäristöystävällisempien tuotantomenetelmien kehittäminen ovat meille toimintamme peruspilareita. Konserni toimii tiiviissä yhteistyössä alan johtavien valmistajien ja asiantuntijoiden kanssa.

1C8A7739

Asiakasvaateet on toimintamme pohja

Ota yhteyttä ja keskustellaan yksilöllisistä tarpeistanne. Valmistamme kaikki tuotteemme tilaustyönä ja oikeelliset toimitukset sekä asiakaslähtöinen palvelu on aina lähtökohtamme.

Yhteistyökumppaneitamme

Konserni toimii tiiviissä yhteistyössä alan johtavien valmistajien ja asiantuntijoiden kanssa.

AGC-Logo-BrandStatement_Right
Technoform_Logo-Frame_Blue-Green_sRGB
projecta logo
igk logo
Pilkington vaaka copy
Basic CMYK